TandemhyppyVaraa itsellesi tandemhyppy varauskalenteristamme tai osta lahjaksi suoraan verkkokaupastamme. Meille käy myös liikunta- ja virikesetelit.

Hyppytoimintamme on täydessä vauhdissa. Tervetuloa upeiden elämysten pariin!

Tässä pikku katsaus meidän tandemhyppyihin:

Voit maksaa verkkokaupassamme suoraan joko koko tandemhypyn valmiiksi tai pelkän varausmaksun. Jälkimmäisessä tapauksessa loput hyppymaksusta tulee suorittaa ennen hyppyä joko tilille tai kortilla paikan päällä. Meille käy myös liikunta- ja virikesetelit.

Tandemhyppykurssin kautta pääset nopeasti kokemaan vapaapudotuksen tunteen. Puolen tunnin koulutuksen jälkeen tandemhyppymestari vie sinut mukanaan 3000-4000 metriin ja reilun puolen minuutin kestoiseen vapaapudotukseen. Varjon varassa pääset ihailemaan Vesivehmaan kauniita maisemia noin neljän minuutin ajan.

Tandemkurssi on hyvä tapa aloittaa uusi harrastus.

Edellytyksenä on normaali terveys, alle noin 100 kg paino (jos yli laita sähköpostia onko hyppy mahdollinen) ja vähintään 15 vuoden ikä. Alle 18-vuotiailta vaaditaan lisäksi huoltajan suostumus. Yli 65-vuotiailta vaaditaan lääkärintodistus hyppykelpoisuudesta (Ohje tutkivalle lääkärille). Silmälasit/piilolinssit eivät ole este tandem-hypylle. Ennen kurssia tarvitsee täyttää vakuutus terveydentilasta. Lomakkeen löydät tästä, voit täyttää sen jo valmiiksi ennen kerholle tuloa mutta se myös onnistuu paikan päällä.

Kuten muussakin ilmailussa promilleraja on ehdoton nolla. Jos tandemhyppyä suunnitellaan hypättäväksi laitesukeltamisen (SCUBA) kanssa samana päivänä, on tandem-hyppy suoritettava ennen sukeltamista. Viimeisen sukelluksen päättymisestä tulee olla kulunut vähintään 24h ennen hyppäämistä sukeltajantaudin riskin minimoimiseksi.

Tandemkurssin hinta sisältää pakollisen vakuutuksen ja kerhon vuosittaisen jäsenmaksun. Tandemkurssin käynyt saa myöhemmin alkeiskurssin muita edullisempaan hintaan (100e alennus). Tandemkursseja järjestetään huhtikuun alusta syyskuun loppuun asti arki-iltoina sekä viikonloppuisin.

ILMOITTAUTUMINEN TANDEMKURSSILLE:

Maksa koko hyppy valmiiksi tai vähintään varausmaksu, jotta ilmoittautuminen on voimassa verkkokauppaamme. Muista laittaa toivomasi hyppyajankohta ja oikeat yhteystiedot, jotta voimme ottaa sinuun lähempänä yhteyttä. Tervetuloa! Verkkokaupasta saat lahjakortin sähköpostiisi, muista varalta tarkastaa roskapostikansio.

Lisätietoa voi kysyä sähköpostitse: tandem@nullskydivehame.fi tai puhelimitse: 0400889848, WhatsApp ja Instagram. Tandem-hypyn hypätessäsi saat 100 euron alennus setelin laskuvarjohypyn alkeiskurssille. Seteli on voimassa ko. vuoden loppuun.

Voit varata tandemin suoraan varauskalenteristamme.

Tandemhypylle voit ostaa kuvauksen vaihtoehtoina on kuvaus joko käsikameralla tai ulkopuolisella kuvaajalla. Deluxe kuvaus sisältää molemmat käsikameran ja ulkopuolisen kuvaajan. Alle olevista videoista voit tutusta miltä sinun tandemhyppysi voisi näyttää!

Tandem laskuvarjohyppy kuvattuna käsikämeralla

 

Tandem laskuvarjohyppy deluxe kuvaus.

Tandemjump (English)

Tandem-kurssin toimitusehdot.

Ajo-ohje kerholle.