TandemhyppyVoit varata tandemin suoraan verkkokaupastamme.

Maaliskuun loppuun 2019 mennessä vähintään tandemin varausmaksun maksaneiden kesken arvotaan lisäksi yksi ilmainen tandem! 

Voit maksaa verkkokaupassamme suoraan joko koko tandemhypyn valmiiksi tai pelkän varausmaksun. Jälkimmäisessä tapauksessa loput hyppymaksusta tulee suorittaa ennen hyppyä joko tilille tai kortilla paikan päällä.

Tandemhyppykurssin kautta pääset nopeasti kokemaan vapaapudotuksen riemua. Tunnin koulutuksen jälkeen tandemhyppymestari vie sinut mukanaan 2400-4000 metriin ja noin puolen minuutin kestoiseen vapaapudotukseen. Varjon varassa pääset ihailemaan Vesivehmaan kauniita maisemia muutaman minuutin ajan.

Tandemkurssi on hyvä tapa aloittaa uusi harrastus.

Edellytyksenä on normaali terveys, alle 100 kg paino ja vähintään 15 vuoden ikä. Alle 18-vuotiailta vaaditaan lisäksi huoltajan suostumus. Yli 60-vuotiailta vaaditaan lääkärintodistus hyppykelpoisuudesta (Ohje tutkivalle lääkärille). Silmälasit eivät ole este tandem-hypylle. Ennen kurssia tarvitsee täyttää vakuutus terveydentilasta. Lomakkeen löydät tästä, voit täyttää sen jo valmiiksi ennen kerholle tuloa mutta se myös onnistuu paikan päällä.

Kuten muussakin ilmailussa promilleraja on ehdoton nolla. Jos tandemhyppyä suunnitellaan hypättäväksi laitesukeltamisen (SCUBA) kanssa samana päivänä, on tandem-hyppy suoritettava ennen sukeltamista. Viimeisen sukelluksen päättymisestä tulee olla kulunut vähintään 24h ennen hyppäämistä sukeltajantaudin riskin minimoimiseksi.

Tandemkurssin hinta sisältää pakollisen vakuutuksen ja kerhon vuotuisen jäsenmaksun. Tandemkurssin käynyt saa myöhemmin alkeiskurssin muita edullisempaan hintaan. Tandemkursseja järjestetään huhtikuun alusta syyskuun loppuun asti arki-iltoina sekä viikonloppuisin.

ILMOITTAUTUMINEN TANDEMKURSSILLE:

Maksa koko hyppy valmiiksi tai vähintään varausmaksu, jotta ilmoittautuminen on voimassa verkkokauppaamme. Muista laittaa toivomasi hyppyajankohta ja oikeat yhteystiedot, jotta voimme ottaa sinuun lähempänä yhteyttä. Tervetuloa!

Lisätietoa voi kysyä sähköpostitse: tandem@skydivehame.fi tai puhelimitse (klo 16-21): 0400889848, tekstiviestit ei toiminnassa. Vastaamme satunnaisesti puhelintiedusteluihin.

Voit varata tandemin suoraan verkkokaupastamme.

Tandem-kurssin toimitusehdot