keskiviikko, kesäkuu 5, 2019
LASKUVARJOURHEILUN SM-KILPAILUT 2019, KUPUMUODOSTELMAT

KILPAILUKUTSU 4.6.2019

LASKUVARJOURHEILUN SM-KILPAILUT 2019, KUPUMUODOSTELMAT

Hämeen Laskuvarjourheilijat ry. järjestää laskuvarjourheilun avoimet SM-kilpailut kahden hengen kupumuodostelmissa (CF 2 – Sekvenssi). Järjestelyt toteutetaan Suomen Ilmailuliitto ry:n (SIL) valtuuttamana.

Paikka:                               Vesivehmaan lentoasema
Kilpailuaika:                       7.-9.8.2019

Kilpailuhypyt alkavat keskiviikkoaamuna. Briefing ja arvonnat pidetään

6.8. tiistai-iltana klo 20.

Kilpailulaji:                         CF 2 – Sekvenssi
Hinnat:                               855 €/joukkue (sisältää kisamaksun 85 €/hlö)

Hyppäämättömien hyppyjen palautus: 75€/kierros (25 €/hyppy)

Ilmoittautuminen ja

maksujen maksaminen:    Ilmoittautuminen tehdään sähköpostilla osoitteeseen juha_olavi ät hotmail. com. Ilmoittautumisaika päättyy 6.8.2019 klo 18:00. Kilpailumaksut maksetaan alla olevien ohjeiden mukaan. Jälki-ilmoittautuminen on mahdollista vielä kaksi tuntia ennen lajin ensimmäisen briefingin alkua ja sen voi tehdä paikan päällä. Jälki-ilmoittautumismaksu on 0 euroa/kilpailija. Jos varsinaisen ilmoittautumisajan päättyessä ei ole tullut SM-arvoon edellytettävää määrää osallistujia, kilpailu voidaan perua.

Viralliset avajaiset:            Tiistaina 6.8.2019 klo 21:00

Päivittäinen aikataulu:     Harjoitushypyt tiistaina 6.8. klo 12:00 – 20:30.

Kilpailuhypyt ke-to klo 09:00 – 21:00, varapäivä pe 09:00 – 18:00

Kilpailun päättyminen:     Viimeinen poka nousee perjantaina klo 17:30. Palkintojen jako heti                             kilpailun päätyttyä.

Koneet:                              Cessna 206 OH-CWW. Kilpailukoneena/varakoneena voivat olla myös kaikki muut Suomessa hyppykäyttöön hyväksytyt ja hyväksyttävissä olevat lentolaitteet.

Majoitus:                           Jokainen kilpailija järjestää majoituksensa itse. Kilpailijoilla on majoitusmahdollisuus kerhon majoitusrakennuksessa. Lähin hotelli on Vääksyssä (Tallukka).

Ruokailu:                           Kerholla on buffet, josta voi ostaa virvokkeita ja pientä purtavaa.

Muut hypyt:                      SM-kilpailujen aikana hypätään muita hyppyjä mahdollisuuksien mukaan.

Säännöt:                             Laskuvarjourheilun SM-säännöt ja SE-säännöt jossa on eritelty kaikki noudatettavat säännöt. Säännöt löytyvät Laskuvarjotoimikunnan sivuilta osoitteesta: http://laskuvarjotoimikunta.fi/kilpailu/saannot/
Kilpailun johtaja: Juha Lampela

Lisätietoja:                         Juha Lampela (juha_olavi ät hotmail.com)

Jussi Lahenius (lahenius ät gmail. com)

Pasi Pirttikoski (cffinland ät gmail. com)

Maksuohje:                       SM-kisojen osallistumismaksu tulee maksaa Hämeen Laskuvarjourheilijat ry:n tilille FI65 8146 9710 0440 65. Viestikenttään joukkueen nimi ja teksti ”SM 2019”. Maksu tulee hoitaa viim. 30.6.2019.

Muistakaa myös ilmoittautua sähköpostilla osoitteeseen juha_olavi ät hotmail. com. Viestiin tulee laittaa joukkueen nimi ja kaikkien joukkueen jäsenten nimet.