keskiviikko, 1 huhtikuun, 2020
Hämeen Laskuvarjourheilijat ry. / sääntömääräinen kevätkokous 2020

Kokouskutsu yhdistyksen jäsenille kevätkokoukseen (tilikokous) 2020.

HUOM. MUUTTUNUT PAIKKA POIKKEUSTILANTEEN VUOKSI!
Aika: 25.4.2020 lauantai, klo 18:00
Paikka: Kerhon koulutusluokka, Vesivehmaan lentokenttä

Esityslista
1. Kokouksen avaus.
2. Valitaan kokoukselle puheenjohtaja, sihteeri, kaksi (2) äänten laskijaa ja kaksi (2) pöytäkirjan tarkastajaa.
3. Kokouksen päätösvaltaisuus.
4. Kokouksen työjärjestys.
5. Esitetään toimintakertomus, tilinpäätös ja toiminnantarkastajien tai, toiminnan laajuuden niin vaatiessa, tilintarkastajien lausunto.
6. Tilinpäätöksen vahvistaminen ja vastuuvapauden myöntäminen tilivelvollisille.
7. Ainais- ja kunniajäsenyys. Hallitus esittää, että päätetään ainaisjäsenyydestä. Jäsenyyden kertamaksu on 1000 euroa, jolloin henkilö on kerhon jäsen pysyvästi ilman eri maksua.
8. Kokouksen päättäminen.
Kokouksen jälkeen vapaata keskustelua ja katsaus kauden tapahtumiin.

PS. Huolehdithan ennen kokousta, että jäsenmaksusi vuodelle 2020 (40€) on maksettu.

🪂 Kevätkokous ja tilannepäivitys 🪂
 
1. Yhdistyksen hallitus on päättänyt, että pidetään OH-CWW maadoitettuna toistaiseksi ja kaikki lentäminen koneella on kielletty. Tämä siksi, että mikäli pandemian vuoksi kone on maassa yhtäjaksoisesti vähintään 60 päivää, niin siltä ajalta saadaan kauden lopussa vakuutusmaksuista hyvitystä.
Näin ollen ei ole järkevää mahdollisen muutaman pokan vuoksi lentää koneella. Mikäli rajoitukset selvästi helpottuvat aiemmin, niin tilanne päivitetään uudestaan. Hyppytoiminta toki aloitetaan heti, kun on mahdollista ja järkevää. Kerholaisia pyydetään hoitamaan kaikki kauden maksut tässä vaiheessa valmiiksi ja lisäämään hyppytililleen rahaa. Syystä, että kerhon taloudelle tämä tilanne ei tee hyvää.
 
2. Kevätkokous pidetään sovitusti 25.4. klo 18 lauantaina. HUOM: paikkana kuitenkin kerhon luokka (Vesisklubi on kiinni) + etäkokousmahdollisuus. Toivotaan, että mahdollisimman moni osallistuu etänä kokoukseen. Sääntöjen mukaan me ei voida pitää pelkästään etäkokousta, vaan paikka on myös järjestettävä – siksi on mahdollista kokoontua tuolloin kerhon luokassa. Ne, ketkä haluaa tulla paikan päälle voisivat ilmoittautua vaikka tähän alle, jotta voidaan vähän nähdä henkilömääriä. Pidetään määrä alle 10 henkilössä. Simo lupasi tulla laittamaan etäyhteydet luokkaan tarvittaessa. 
 
Etäyhteys toteutetaan käyttämällä Googlen Meet-ohjelmaa. Alla ohjeet. Etäyhteys varmistetaan vielä ennen kokousta klo 17:30 ilmoittamalla siitä nettisivuillamme www.skydivehame.com eli täällä ja Facebookin avautumispalstalla. Mikäli alla oleva linkki ei jostain syystä enää toimi tuolloin 25.4., niin uusi linkki julkaistaan 17:30. Muista maksaa jäsenmaksusi ennen kokousta.
 
Liity videokokoukseen klikkaamalla linkkiä: https://meet.google.com/ass-maxm-hzc
Muussa tapauksessa voit liittyä puhelimitse soittamalla numeroon +358 9 85691645 ja antamalla tämän PIN-koodin: 517 301 583#.
Näytä lisää puhelinnumeroita klikkaamalla tätä linkkiä: https://tel.meet/ass-maxm-hzc?hs=5
 
Pitäkää itsestänne ja toisistanne huolta – pian tämä on ohi ja sitten wedetään taas! 🪂🤙