Ohje hyppääjälle

Vesivehmaalle ovat kaikki tervetulleita! Ennenkuin tulet paikalle kannattaa varmistaa että kentällä on hyppytoimintaa; helpoimmin teet sen soittamalla kerholle numeroon 0400 889858. Myös Forumilta voit löytää vinkkejä toiminnan aktiivisuudesta (välilehti Ajankohtaista). Hyppytoimintaa voi myös järjestää itse kokoamalla pokallisen hyppääjiä, ja järjestämällä pilotin paikalle pilottivastaavan kanssa. Jotta voit pyörittää hyppytoimintaa Vesivehmaalla, sinun pitää tuntea Vesivehmaan hyppytoimintaa koskevat säännöt ja käytännöt.

Kartta ja ajo-ohjeet Vesivehmaalle löytyvät Yhteystiedot-sivulta.

Sinun pitää ensimmäisellä kerralla hyppäämään tullessasi, sekä pyydettäessä, esittää manifestille henkilöllisyytodistus, voimassa oleva kelpoisuustodistus, laskuvarjokokonaisuus varjokirjoineen sekä waiver täytettynä. Voit tulostaa ja täyttää sen etukäteen, linkki löytyy sivun alalaidasta. 

Jokainen hyppääjä saa manifestista ID-numeron jolla voit ilmoittautua pokalle. ID-numerosi säilyy aina samana, vain mahdolliset yhteystietojen muutokset pitää päivittää tietoihimme. Manifesti tutustuttaa sinut toimintaan kentällä, käy läpi laskeutumisalueen, lastausalueen, varalaskupaikat, toiminnan konessa ja vastaa kysymyksiisi.

Karttoihin ja toiminta- ja turvallisuusohjeeseen kannataa tutustua jo etukäteen.

Hyppyhinnat korkeuden mukaan löytyvät Hinnat-sivulta.

Kerhon toimintaan liittyvät hypyt voit maksaa kerholla olevalla maksupäätelaitteella. Laitteella voidaan maksaa pankki- ja luottokorteilla. Käteisen rahan käyttöä pyritään välttämään.

Kerhon tontilla on kerhorakennuksen lisäksi paikkoja asuntoautoille/-vaunuille, sauna ja grillauspaikka. Kerhorakennuksesta löytyvät keittiö(jääkaappitilaa, uuni/liesi, mikrot yms.), opetustilat, ruokailutilat, tilat vapaa-ajan viettoon sekä modernit vesiklosetit. Lähin hotelli sijaisee 9 km päässä (huomioithan, että kaudella 2016 Tallukka toimii vastaanottokeskuksena, ajankohtaiset tiedot löytyvät Hotelli Tallukka www.tallukka.fi) ja lähin motelli 5 km päässä kentästä (Motelli Körrintupa www.körri.fi/motelli)

Kenttäalueelta löytyy kahvila josta voi ostaa pientä purtavaa. Lisätietoa Vesivehmaan kentän toiminnasta ja palveluista löytyy täältä.

Muihin mieltäsi askarruttaviin kysymyksiin saat vastauksen soittamalla kerholle (0400 889858), kysymällä Forumilta, tai laittamalla sähköpostia osoitteeseen info(at)skydivehame.com.